Nyheter Teknik 

Årets största svenska instagramposter

Medieakademin kan efter Maktbarometerns kartläggning nu presentera vilka svenska instagrampsoter som blev störst under 2018. Det inlägg som fick mest uppmärksamhet publicerades av Zlatan Ibrahimovic. I början av sommarens fotbolls-VM la han upp ett inlägg där han hejade på det svenska landslaget, vilket generade nästan 800 tusen gilla-markeringar. Annars domineras listan av graviditeter. Familjen Lundells uppdatering kring deras graviditet har gett dem fyra placeringar på listan.

Medieakademin listar inta bar stora instagrampubliceringar.De har även kartlagt vilka som är mäktigast samt mest förtroendeingivande på sociala medier. För att se hela medieakademins summeringen av 2018 klicka här.

Gabriel Börjesson on Twitter
Gabriel Börjesson
Journalist at MKV News
Mångfaldig vinnare av guldspaden och även Pulitzer priset

Related posts